Cuidar i protegir
per poder créixer

Sostenibilitat

Tots els nostres arrossos són producte de cooperativa i per produir-los, fem servir només tècniques d´agricultura controlada així com els mètodes més segurs i sostenibles per garantir la salut dels nostres consumidors i de l´entorn.

En el nostre ferm compromís en contribuir a un món més sostenible reduint la quantitat de residus plàstics, estem implementant la nostra nova gamma d´envasos de paper amb certificació de boscos sostenibles, per a tots els paquets d´Arròs Montsià de 500 g i 1 kg.

Per a la Càmara Arrossera del Montsià, només és possible créixer si es fa d´una manera responsable i salubre, cuidant i protegint l´entorn que ens dóna la vida a totes les famílies d´agricultors i productors de Delta de l´Ebre.

¿Què fem?
Invertim en recursos i en innovació per a portar a terme una tasca de sostenibilitat mediambiental, cuidant de manera especial aquelles idees que ens aporten tècniques innovadores i capaces de contribuir a la sostenibilitat i el manteniment de l'ecosistema.

¿Cómo lo hacemos?
Per a la Càmara Arrossera, LIFE és el camí per a reforçar el nostre compromís mediambiental amb el Delta de l'Ebre.

Pellofa

Una iniciativa en desenvolupament sostenible per a reutilitzar la pellofa de l'arròs com a subproducte agrícola per al seu ús a la indústria de l'automòbil i l'embalatge. D'aquesta manera, no només protegim i mantenim el medi ambient i les zones humides del Delta, sinó que li donem un valor afegit a l'arròs amb pellofa, que repercuteix positivament en benefici del mateix agricultor.

Al buit

Amb aquest projecte demostrem com és possible l'eliminació progressiva de l'ús del bromur de metil, utilitzat en la desinfecció de l'arròs elaborat, en substituir-lo per l'envasat de l'arròs al buit, minimitzant l'impacte mediambiental i l'emissió de gasos a l'atmosfera. L'arròs és el fruit del nostre esforç, és la vida i tradició del Delta.

Para poder obtener información de la web, utilizamos cookies de terceros permanentes que nos permiten para recoger información analítica. Más información aquí.

Aceptar