Montsià,
l'arròs de la teva cooperativa

Denominació d'Origen Delta de l'Ebre

Història de la Càmara Arrossera del Montsià

Des de fa segles, l'arròs, llavor de la planta Oryza Sativa, ha viatjat molt fins a arribar a les nostres taules de la manera en què el consumim avui en dia. Al Delta, va ser a finals del XIX, amb l'apertura dels Canals Esquerra i Dret del Riu Ebre, quan la terra es va començar a dedicar al cultiu arrosser per a convertir-se en el 83% actual de la superfície conreada al Delta. I a Montsià, ens enorgulleix formar part d'aquesta història.

historia arroz monstia
campos arroz monstia

INNOVACIÓ I SOSTENIBILITAT - Cuidar i protegir per a poder créixer

¿Què fem?
Invertim en recursos i en innovació per a portar a terme una tasca de sostenibilitat mediambiental, cuidant de manera especial aquelles idees que ens aporten tècniques innovadores i capaces de contribuir a la sostenibilitat i el manteniment de l'ecosistema.

¿Cómo lo hacemos?
Per a la Càmara Arrossera, LIFE és el camí per a reforçar el nostre compromís mediambiental amb el Delta de l'Ebre.

Pellofa

Una iniciativa en desenvolupament sostenible per a reutilitzar la pellofa de l'arròs com a subproducte agrícola per al seu ús a la indústria de l'automòbil i l'embalatge. D'aquesta manera, no només protegim i mantenim el medi ambient i les zones humides del Delta, sinó que li donem un valor afegit a l'arròs amb pellofa, que repercuteix positivament en benefici del mateix agricultor.

Al buit

Amb aquest projecte demostrem com és possible l'eliminació progressiva de l'ús del bromur de metil, utilitzat en la desinfecció de l'arròs elaborat, en substituir-lo per l'envasat de l'arròs al buit, minimitzant l'impacte mediambiental i l'emissió de gasos a l'atmosfera. L'arròs és el fruit del nostre esforç, és la vida i tradició del Delta.

Els nostres projectes d’“Innovació i sostenibilitat“

2 de agost de 2018

La Càmara Arrossera del Montsià reb una nova ajuda per realitzar millores tecnològiques

La Càmara Arrossera del Montsià ha rebut un ajut per una actuació anomenada “Millora tecnològica i equipament de lab...

29 de juny de 2018

La Càmara Arrossera del Montsià participa al projecte Neurice

a Càmara Arrossera del Montsià, part...


Para poder obtener información de la web, utilizamos cookies de terceros permanentes que nos permiten para recoger información analítica. Más información aquí.

Aceptar