Es cou abans i sempre queda sencer i solt, s'usa molt en amanides i com a guarnicions.
L'arròs LLarg Montsià està especialment indicat per elaborar plats frescos i saborosos com amanides, i és ideal per realçar el sabor dels plats principals. L’Arròs Montsià és excepcional.
L'arròs de gra llarg pot tenir entre 4 i 5 vegades la longitud del seu gruix, superant els 6 mm de longitud. Posseeix una quantitat alta d'amilasa i és per això que un cop cuit, queda més solt.
Temps de cocció
17
min.
Temps de repòs
3
min.
Valor nutricional (aprox.100gr.)
Energia |
Kcal |
338 |
Proteïnes |
(g) |
7,4 |
Hidrats de Carboni |
(g) |
76,2 |
Greixos |
(g) |
0,3 |
Utilitzem cookies de tercers i persistents per analitzar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les preferències dels usuaris en base als seus hàbits de navegació. Pots obtenir més informació i configurar les teves preferències aquí.