Arroz Montsià

Missatge ADV

Usuari

Contrasenya

Entrar

Nou usuari

Recordar contrasenya

ESP
CAT
ENG

troba'ns

Registre

Àrea Professional La Càmara

Notícies

Tres noves receptes pugen al Pòdium del nostre concurs.

Per tercer any consecutiu finalitzem el concurs més suculent de la web amb un immens sentiment d’orgull i agraïment cap als nostres usuaris, per la inestimable col.laboració i generositat amb què ens ofereixen anualment aquesta oportunitat única de descobrir els seus secrets gastronòmics i ensenyar-nos  noves formes de preparar plats amb arròs.

La quantitat i qualitat dels participants se supera cada any, i aquest cop el nostre jurat (format per professors de l’escola d’hosteleria i turisme de Barcelona) ho ha tingut molt difícil per designar els tres millors plats del concurs, que s’enduran 300 € cadascú per les seves receptes.

Felicitats als guanyadors!

La recepta més original i creativa. Risotto de carbassa. Fernando Vera Canal.

La recepta més fàcil i senzilla. Arròs amb coco. Dolors Pradas.

La recepta más elaborada. Risotto anxova, meló i gamba. Xavier Piqué.

A la secció "Les Teves Receptes" podreu llegir i conèixer tant les propostes guanyadores com les participants de les tres edicions. De nou volem agrair a tots els usuaris les seves aportacions, ja que tots es mereixien premi.