Arroz Montsià

Missatge ADV

Usuari

Contrasenya

Entrar

Nou usuari

Recordar contrasenya

ESP
CAT
ENG

troba'ns

Registre

Àrea Professional La Càmara

Notícies

Primer Concurs on-line de Receptes amb Arròs Montsià.

El passat 17 de Desembre es van seleccionar els tres guanyadors del Primer Concurs on-line de Receptes amb Arròs Montsià. L'acte de clausura del Concurs es va celebrar en les oficines centrals de la cooperativa, comptant amb la presència, al costat de Marcel Matamoros, representant del consell rector de la Càmara Arrossera del Montsià, de personalitats reconegudes al món de la gastronomia com l'escriptor Pere Tàpies, així com amb prestigiosos restauradors de la zona: Joan Pons del Restaurant Miami (Sant Carles de la Ràpita), Rogelio Adell del Restaurant Blanc de Blancs (Amposta), Oscar Garcia del Restaurant Gatsby (Amposta) i Lluis Garcia del Restaurant l'Estany (Partida l’Encanyisada).

Durant mesos els usuaris de la web de la marca www.montsia.es han publicat les seves propostes gastronòmiques realitzades amb les diferents varietats d'arròs que la marca Montsià ofereix als seus consumidors: extra, bomba, integral, vaporitzat, llarg i paella.

Entre totes elles, un jurat especialitzat va designar com a recepta més original els Bombons d'arròs amb llet presentats per Noemi Irizabal de Santander, com la més senzilla, l'Arròs amb All de Maite Canel de Cabrils i el mèrit a la més creativa i elaborada se’l va emportar Xavier Piqué Andreu de lEscala pel seu Arròs Melós de vieira, botifarra dolça i garota. Els guanyadors seran recompensats amb un original robot xef de cuina La Cocinera.

Totes aquestes receptes juntament amb la resta de propostes es poden consultar en la secció de receptes de la web de Montsià, www.montsia.es.

Davant l'èxit obtingut, ja s'està preparant una nova edició del concurs amb moltes més sorpreses.