Arroz Montsià

Missatge ADV

Usuari

Contrasenya

Entrar

Nou usuari

Recordar contrasenya

ESP
CAT
ENG

troba'ns

Registre

Àrea Professional La Càmara

Notícies

Concurs Montsià, un granet d’arròs per a la cuina del futur.Per quart any consecutiu hem celebrat el “Concurs d’arròs per als xefs del futur” amb l’objectiu d’impulsar i becar el talent culinari de les Escoles d’Hoteleria i Turisme de Catalunya.

El certamen, realitzat el passat 23 de Març a l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida, va aplegar excel•lents receptes tradicionals i creatives elaborades amb Arròs Montsià que competien per ser les guanyadores dels dos grans premis: 2 beques valorades en 2.000 € cadascuna.

Aquest any el concurs d’Arròs Montsià incorporava una nova modalitat de participació: els cuiners ja no competien entre ells sinó que concursaven en equip i representant a la seva escola. Tant les escoles de Girona, Lleida, Barcelona i Tarragona han estat representades amb dos xefs per a cada categoria.

Els guanyadors de la beca al millor plat tradicional d’aquesta quarta edició van ser la Mª Victoria Majos Palau i el Sergi Melcion Nicuesa de l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida. I els guanyadors de la beca al millor plat creatiu van ser per l’Antonio Barrabino Molinero i el Víctor Guillen Adell de l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Barcelona.

VEURE FOTOS DEL CONCURS 2017
VEURE FOTOS DEL CONCURS 2016
VEURE FOTOS DEL CONCURS 2015
VEURE FOTOS DEL CONCURS 2014