Arroz Montsià

Missatge ADV

Usuari

Contrasenya

Entrar

Nou usuari

Recordar contrasenya

ESP
CAT
ENG

troba'ns

Registre

Àrea Professional La Càmara

Notícies

Arròs Montsià a la prestigiosa revista Descobrir Cuina

Recentment la revista Descobrir Cuina ha dedicat diversos espais entre les seves pàgines per donar a conèixer als seus lectors les bondats de l´Arròs Montsià.

Descobrir Cuina és la revista gastronòmica líder a Catalunya. Molt més que una revista de receptes, ofereix als lectors tot un recorregut per la gastronomia i la dieta mediterrània, els seus productes, els orígens i per descomptat també ensenya com cuinar-los.

De l'Arròs Montsià, la revista destaca els beneficis culinaris que aporta al consumidor el fet que sigui un arròs monovarietal (que no barreja varietats) elaborat amb una llavor única i autòctona de la zona del Delta de l´Ebre, Montsianell, amb unes propietats de cocció i qualitat que li atorguen la Denominació d'Origen Protegida Delta de l´Ebre.