Noticias y proyectos que te ayudarán a conocernos mejor

3 de febrer de 2020

La Càmara Arrossera del Montsià participa en la I jornada de l´Organic Delta Rice

El passat 29 de gener la Càmara Arrossera del Montsià va participar a la primera jornada tècnica de l'Organic Delta Rice, que va tenir lloc a l'auditori d'Amposta.

Al 2019, Agroserveis.cat, juntament amb la Universitat de Barcelona, ​​ha iniciat el projecte Organic Delta Rice per tal d'oferir els coneixements tècnics adequats per a la producció ecològica d'arròs al Delta de l'Ebre.

Diferents factors com la creixent demanda per part de consumidor, i la necessitat de la indústria per oferir arròs de producció ecològica, ha generat la necessitat d'establir unes bases per elaborar una guia agronòmica que ajudin a produir arròs ecològic al Delta.

A l'Organic Delta Rice no només s'ha implicat a el sector arrosser de la zona, sinó que també ha comptat amb la col·laboració d'empreses del sector fitosanitari, de llavors i adobs. D'aquesta manera, s'ha mostrat el desenvolupament dels productes orgànics, que poden ser útils per a la producció ecològica, i s'han establert les diferents perspectives de futur del sector.
La Càmara Arrossera del Montsià participa en la I jornada de l´Organic Delta Rice

Altres notícies i projectes

27 de juliol de 2020

Arròs Montsià estrena envasos sostenibles

La Càmara Arrossera del Montsià ha decidit prendre mesures per reduir el seu impacte mediambiental en els propers anys, suprimint el...

13 de maig de 2020

La Càmara Arrossera del Montsià lidera la part agronòmica de el projecte Neurice

La Càmara Arrossera del Montsià ...


Para poder obtener información de la web, utilizamos cookies de terceros permanentes que nos permiten para recoger información analítica. Más información aquí.

Aceptar