Noticias y proyectos que te ayudarán a conocernos mejor

27 de juliol de 2020

Arròs Montsià estrena envasos sostenibles

La Càmara Arrossera del Montsià ha decidit prendre mesures per reduir el seu impacte mediambiental en els propers anys, suprimint els envasos de plàstics de la varietat Extra i Bomba de la seva marca insígnia: Arròs Montsià.


Des de la Càmara s’ha anat treballant en els nous envasos sostenibles i reciclables d’Arròs Montsià amb la finalitat que respectin el medi ambient i redueixin la petjada mediambiental.

D’aquesta manera Arròs Montsià deixa de banda el plàstic i aposta per un nou envàs sostenible elaborat amb paper PEFC (Programme for the Endorsement of Forest Certification), el sistema de certificació forestal que garanteix als consumidors que estan comprant productes de boscos gestionats sosteniblement.

Així doncs els compradors poden ajudar a combatre la tala il·legal i fomentar les principals funcions que juguen els recursos forestals com:
 
  • Contribuir a el manteniment de nombrosos ecosistemes i la diversitat biològica.
  • Ser el suport econòmic de moltes poblacions rurals i l'origen d'una importantíssima indústria de transformació.
  • Col·laborar en la conservació, l'ús sostenible i millora dels nostres boscos
Prendre mesures per minimitzar l'impacte mediambiental és imprescindible, per això la Càmara busca reforçar encara més el seu compromís amb la conservació del planeta a partir dels nous envasos sostenibles d’Arròs Montsià.
Arròs Montsià estrena envasos sostenibles

Altres notícies i projectes

27 de juliol de 2020

Arròs Montsià estrena envasos sostenibles

La Càmara Arrossera del Montsià ha decidit prendre mesures per reduir el seu impacte mediambiental en els propers anys, suprimint el...

13 de maig de 2020

La Càmara Arrossera del Montsià lidera la part agronòmica de el projecte Neurice

La Càmara Arrossera del Montsià ...


Para poder obtener información de la web, utilizamos cookies de terceros permanentes que nos permiten para recoger información analítica. Más información aquí.

Aceptar