Ideal per fer amanides, com a guarnició i especialment per a l'elaboració de plats de cuina índia i receptes exòtiques.
L'arròs Basmati Montsià prové d'una varietat conreada als vessants de l'Himalaia, caracteritzada per un gra llarg i fi amb un exquisit aroma i un sabor delicat.
Considerada pels experts com una de les varietats més selectes d'arròs, pel seu fascinant aroma oriental i la seva textura solta i lleugera.
Temps de cocció
18
min.
Temps de repòs
0
min.
Valor nutricional (aprox. 100gr.)
Energia |
Kcal |
342 |
Proteïnes |
(g) |
7,4 |
Hidrats de Carboni |
(g) |
76,2 |
Greixos |
(g) |
0,7 |
Utilitzem cookies de tercers i persistents per analitzar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les preferències dels usuaris en base als seus hàbits de navegació. Pots obtenir més informació i configurar les teves preferències aquí.